2e Klas

P1

In  het begin van de 2e klas kregen we een unieke opdracht. Wij moesten een menukaart maken voor kinderen. Maar niet zomaar een menu, een gezond maar ook aantrekkelijk menu. Voor de menukaart hebben wij gekozen voor een QR-code omdat dit het meest praktisch was. Als één van de gerechten hebben wij een bloemkool minipizza gemaakt, die ook nog eens vega is.

P2

In P2 kregen wij een paar casussen. Deze hadden allemaal te maken met de groei van een basilicum plant. één van deze casussen ging over het effect van verschillende kleuren licht op een plant. We moesten er hier voor zorgen dat er om het uur een andere kleur licht op de plant scheen. Maar dat konden wij natuurlijk niet zelf de hele tijd blijven doen. Daarom had ik deze robot van lego mindstorm gebouwd om het werk voor ons te doen. Met deze robot was het veel vallen en opstaan: Letterlijk! Soms bleef hij vast zitten of stootte iemand hem per ongeluk om. Uiteindelijk Hadden we een design die werkte en een plek gevonden om hem neer te leggen. Dit is een van de projecten waar ik het trotste op ben.

P3

In de laatste periode kregen wij ook weer 4 casussen waar we uit konden kiezen. Wij kozen voor een licht dementerend persoon met een afnemende mobiliteit. Dit persoon wilt zo lang mogelijk in zijn eigen keuken kunnen koken. Drie van onze ideeën zijn: Een kast die omhoog en omlaag gaan, een koelkast die automatisch dicht gaat en een oven met licht signalen.

Create your website for free! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Get started